Naše usluge
Zlato je sigurna štednja koja čuva i uvećava kapital. Zlato je najpouzdaniji oblik novca.
oročena štednja, štednja u zlatu, kamatne stope, saveti za štednju, štednja za decu, štednja za penziju, zakup sefa,
618
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-618,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Naše usluge

...razmišljamo i delujemo partnerski

INVESTICIONO ZLATO

Tržište plemenitih metala u formi Investicionog zlata, Srebra, Platine i Paladijuma se konstantno razvija od 2013. godine, a od 2018. godine ukidanjem PDV-a na investiciono zlato, doživljava pravu ekspanziju u Srbiji.

Razvoju tržista doprinela su mnogobrojna specijalizovana Društva za trgovinu plemenitim metalima kojih ima sve više i koja svojim prisustvom na tržistu Srbije stvaraju povoljnu klimu za podsticanje zdrave konkurencije.

Investiciono zlato je jedan od najidealnijih oblika za dugoročno sticanje i čuvanje bogatstva. Kapital u zlatu je bezbedan od najrazličitijih šokova na svetskom monetarnom tržištu i negativnih efekata globalne monetarne krize.

Pošaljite nam upit ili nas pozovite i dostavićemo vam sve ponude Društava za trgovinu plemenitim metalima koje ispunjavaju vaše zahteve i tako vam obezbediti najbolju ponudu na tržištu.

OSIGURANJE

U uslovima globalne krize, a pod tim podrazumevamo sve oblike kriza sa kojima se poslednjih godina suočavamo, a to su pandemija, rat i prateća energetska kriza, monetarna kriza i finansijski šokovi na svetskom tržištu, osiguranje dobija sve više na značaju.

Imati dobro osiguranje u današnjim uslovima života i poslovanja gledano sa finasijskog aspekta, isto je što i imati dobar imunitet gledano iz ugla ličnog zdravlja.
Dobro Osiguranje je jak imunitet za dobro finansijsko zdravlje.

Pošaljite nam upit ili nas pozovite i dostavicemo vam sve ponude osiguravajućih drustava koje ispunjavaju vaše zahteve i tako vam obezbediti najbolju ponudu na tržištu.

NEKRETNINE

U Srbiji je tržište nekretnina eksplodiralo. Globalna kriza je uticala na sve sfere našeg života, a naročito na odluke koje se odnose na velika ulaganja poput kupovine stana ili kuće.

Zvanični izveštaji o tržištu nepokretnosti pokazuju da promet nekretnina beleži konstantan rast i da se taj trend nastavlja.

U uslovima globalne krize, kapital koji je po svojoj prirodi “plašljiv” uvek ide tamo gde je ulaganje sigurno, pokazalo se da je investiranje u nepokretnosti bezbedan način ulaganja.

Pošaljite nam upit ili nas pozovite i u skaldu sa vašim zahtevima učinićemo sve kako bi procec od odluke do realizacije vaše zamisli bio siguran, lak i u prijatnom poslovnom okruženju.

NOVAC

Bankarsko tržište u Srbiji je tipičan primer oligopološkog tržišta gde imate 4 do 6 velikih igrača koji drže dominantan deo tržišnog kolača, dok sve ostale banke, drže oko 30% od ukupnog tržišta.

Štedni depoziti su udvostručeni u periodu od 2011. godine jer je činjenica da smo mi tradicionalno bankocentrično tržište gde stanovništvo ima naviku da štedi kod banaka uprkos činjenici da su realne kamatne stope na deviznu štednju u celom periodu bile negativne (nominalna kamatna stopa nije ni pokrivala inflaciju u evro zoni), a dinarska štednja uprkos svojoj jasno većoj isplativosti ne prevazilazi 15 do 20 procenata od ukupne štednje stanovništva.

Isto tako, u proteklom periodu došlo je do rasta i stambenih i gotovinskih kredita, auto kredita kao i kredita za refinansiranje. Da li uzimati kredit uopšte u ovom trenutku? Krediti sa fiksnom ratom ili varijabilnom? Dinarski ili u evrima i još informacija važnih za donošenje ispravne odluke…

Pošaljite nam upit ili nas pozovite i dostavićemo vam sve ponude kredita na jednom mestu.