Naše usluge
Zlato je sigurna štednja koja čuva i uvećava kapital. Zlato je najpouzdaniji oblik novca.
oročena štednja, štednja u zlatu, kamatne stope, saveti za štednju, štednja za decu, štednja za penziju, zakup sefa,
618
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-618,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Naše usluge

...razmišljamo i delujemo partnerski

INDIVIDUALNO SAVETOVANJE O
PLEMENITIM METALIMA

Na zahtev, možemo vas sveobuhvatno savetovati i biti siguran partner na putu vaše finansijske sigurnosti i nezavisnosti. Naše stručno znanje, kontakti, iskustvo i pouzdanost, vode vas optimalnim finansijskim rešenjima prilagođenim vašim
individualnim ciljevima, potrebama i mogućnostima.

KUPOVINA INVESTICIONOG ZLATA PUTEM INTERNETA

Posetite GOLD SHOP i u četiri jednostavna koraka izvršite kupovinu prethodno izabranog proizvoda.

Ako želite da obavite prodaju investicionog zlata, nudimo vam mogućnost da se prethodno posavetujete sa nama o najboljem trenutku prodaje i o ovlašćenom otkupljivaču. I to sve u cilju postizanja što povoljnijih uslova.

Zato što delujemo partnerski!

SMART GOLD PLAN ŠTEDNJE

Pratite kako vaše bogatstvo raste počevši od 50 EUR mesečno – Stalno gradite svoje bogatstvo.

 

ŠTEDITE U ZLATU SADA PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA

 

Kada novac prestane da daje kamatu, vreme je da se pretvori u zlato. Sa nama izgradite ličnu zlatnu rezervu koja vas sa sigurnošću štiti od inflacije i pada vrednosti kapitala izraženog u papirnom novcu. Mi smo kompetentan partner na putu vaše finansijske sigurnosti.

 

SMART GOLD PLAN ŠTEDNJE daje vam mogućnost da kontinuirano, po planu i izuzetno povoljnim uslovima započnete svoju ZLATNU ŠTEDNJU.

SMART GOLD JEDNOKRATNI PLAN ŠTEDNJE

Ako i vi niste zadovoljni kamatnim stopama na oročenu štednju i prepoznajete da je štednja dugoročno neisplativ način ulaganja novca, onda pre isteka starog i zaključenja novog oročenja pogledajte šta vam pruža ZLATNA ŠTEDNJA.

 

– Kamatne stope na oročenu štednju se nalaze na istorijskom minimumu. Po svim pokazateljima ovakav trend će se nastaviti još dugi niz godina. Sve više je ozbiljnih tvdnji da ćemo uskoro doći u situaciju da bankama plaćamo uslugu čuvanja novca.

– Porez na dobit na već niske kamatne stope dodatno opterećuje štediše i time smanjuje krajnju dobit po isteku oročene štednje.

 

– Inflacija tj.gubitak vrednosti novca je najveći problem oročene štednje i najpogubnije deluje na očuvanje vrednosti stečenog kapitala.

 

Ciljana inflacija evra iznosi 2% na godišnjem nivou, ostvarena inflacja po isteku kalendarske godine dostigne 2,5%

SMART GOLD JEDNOKRATNI PLAN ŠTEDNJE vam nudi povoljna rešenja i daje mogućnost da svoju oročenu štednju pretvorite u ZLATNU ŠTEDNJU tj. da svoju papirnu valutu pretvorite u zlatnu valutu. Ovo je pouzdan način da osigurate vrednost vaše životne ušteđevine jer investiciono zlato i zlatnici vam garantuju finansijsku nezavisnost bez obzira na lokalne ili globalne ekonomske prilike.

 

Dodatna prednost zlatne štednje je ta što ste prilikom kupovine investicionog zlata i zlatnika oslobođeni plaćanja PDV-a i poreza na kapitalnu dobit.