POMOĆ NA PUTU: OSIGURANJE NA PRVIM KILOMETRIMA
Zašto osiguranje Pomoć na putu?, Šta sve obuhvata Pomoć na putu: Vaša kompletna zaštita na putovanjima, Kada možete očekivati ograničenja u pružanju pomoći na putu?, Kome je namenjena Pomoć na putu: Vaša Sigurnost, Sigurnost Vašeg Vozila i Putnika
osiguranje pomoć na putu, asistencija na putu, paket osiguranja pomoć na putu, pomoć na putu cena, Asistencija 24/7
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

POMOĆ NA PUTU: OSIGURANJE NA PRVIM KILOMETRIMA

https://zlatnastednja.rs/osiguranje/

POMOĆ NA PUTU: OSIGURANJE NA PRVIM KILOMETRIMA

Koliko puta ste krenuli na put, a da se u sebi pitate: “Šta ako se nešto dogodi sa mojim vozilom?” Bez obzira da li ste na lokalnoj turi ili se pripremate za međunarodnu avanturu, bezbednost na putu je od suštinskog značaja. Upravo zbog toga je osiguranje “Pomoć na putu” postalo nezamenjiv partner svakog vozača. U nastavku saznajte zašto je ovo osiguranje vaša prva linija odbrane na drumovima, kako funkcioniše i zašto je svakom vozaču potrebno.

Zašto osiguranje Pomoć na putu?

Bezbrižnost na putu je neprocenjiva vrednost, a osiguranje Pomoć na putu postaje vaš neizostavan saputnik. Evo zašto biste trebali razmotriti zaključenje ovog osiguranja:
 1. Asistencija 24/7, gde god da ste: Vaše vozilo je registrovano, a vi ste spremni za sve izazove na putu. Ovaj oblik osiguranja pruža vam neprestanu podršku, bilo da putujete po Srbiji ili širom Evrope. Svega jednim pozivom, asistencija je dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
 2. Organizacija pomoći i pokriće troškova: Osiguravajuće društvo preuzima inicijativu u organizaciji pomoći, bez obzira na prirodu problema. Vaši su troškovi pokriveni, pružajući vam mir tokom putovanja.
 3. Pokriće troškova u kritičnim situacijama: Kada se vozilo nađe u stanju da ne može više sigurno ili uopšte da se koristi, Pomoć na putu pruža pokriće svih troškova. Bilo da je reč o popravci na licu mesta ili potrebi za daljim prevozom, osiguranje je tu da vas zaštiti.
 4. Online jednostavnost: Zaboravite na odlazak u filijalu osiguravajućeg društva. Proces ugovaranja pomoći na putu je olakšan i dostupan online. Popunite formular na zvaničnom sajtu, odaberite željeni paket osiguranja, i osiguranje je aktivirano.
 5. Saradnja sa međunarodnom asistentskom kompanijom: U slučaju putovanja u inostranstvo, saradnja osiguravajućeg društva sa međunarodnom asistentskom kompanijom garantuje vam pomoć bez obzira na geografsku lokaciju. Ako vam se vozilo zaustavi, stručnjaci će se brzo odazvati, pokušati popraviti vozilo na licu mesta, ili organizovati prevoz dalje, uz pokriće troškova smeštaja i prevoza za vas i vaše saputnike.

Šta sve obuhvata Pomoć na putu: Vaša kompletna zaštita na putovanjima

Osiguranjem Pomoć na putu, vaše putovanje postaje bezbrižno iskustvo. Ovaj oblik osiguranja pruža niz benefita koji će vam olakšati svaku neplaniranu situaciju tokom vožnje. Evo šta sve obuhvata Pomoć na putu:
 1. Popravka vozila na licu mesta: Ako dođe do manjeg kvara, stručnjaci će pristupiti popravci direktno na licu mesta, omogućavajući vam da nastavite putovanje što je pre moguće.
 2. Dostava goriva: Ako vas put navede na neplanirani susret sa praznim rezervoarom, Pomoć na putu obezbeđuje dostavu goriva kako biste se brzo vratili na put.
 3. Pokriće u slučaju gubitka, krađe ili oštećenja ključeva: Izgubljeni ključevi ili neplanirana situacija poput krađe pokrivaju se ovim osiguranjem, pružajući vam dodatnu sigurnost.
 4. Vuča vozila sa neograničenom kilometražom: U slučaju saobraćajne nezgode, Pomoć na putu obezbeđuje vuču vašeg vozila, bez obzira na kilometražu. Bezbedno prebacivanje vozila do servisa je prioritet.
 5. Pokriće troškova najma vozila: Ako je popravka vašeg vozila produžena, Pomoć na putu pokriva troškove najma rezervnog vozila, omogućavajući vam da nastavite sa svojim planovima.
 6. Pokriće troškova prenoćišta: Ukoliko situacija zahteva noćenje na nekom mestu, osiguranje pokriva troškove smeštaja za vozača i putnike, pružajući vam udobnost dok se vozilo servisira.
 7. Povratak oštećenog vozila iz inostranstva: Ako se nesreća desi u inostranstvu, Pomoć na putu ne samo da organizuje popravku, već i povratak oštećenog vozila u Srbiju, obezbeđujući vam dodatnu sigurnost i udobnost.
 8. Pokriće troškova slanja rezervnih delova i druge asistencije: Osim standardnih usluga, osiguranje Pomoć na putu pokriva troškove slanja rezervnih delova i drugih asistentskih usluga kako bi se vaše vozilo što brže vratilo u funkciju.
Sve ove prednosti važe tokom godinu dana i prostiru se na područje Srbije i Evrope, čineći Pomoć na putu sveobuhvatnim rešenjem za vašu bezbednost tokom putovanja.

Kada možete očekivati ograničenja u pružanju pomoći na putu?

Iako Pomoć na putu pruža obimnu podršku u mnogim situacijama, važno je razumeti da postoje određena ograničenja koja se moraju poštovati. Evo nekoliko situacija u kojima pomoć neće biti pružena:
 1. Štete prilikom transporta: Osiguravajuće društvo neće pokriti troškove štete ili gubitka koji se dogode nakon transporta vozila, uključujući troškove prepakivanja i štetu na prtljagu, osim ako se utvrdi da je specijalizovano lice prilikom pružanja pomoći izazvalo štetu.
 2. Vožnja pod uticajem alkohola ili narkotika: Pomoć neće biti pružena ukoliko je vozač bio pod dejstvom alkohola, narkotika ili opijata tokom vožnje, jer se očekuje od vozača da poštuje zakonske propise i održava bezbednost na putu.
 3. Neprethodno održavanje vozila: Ako do kvara dođe zbog neodržavanja vozila prema propisima, osiguravajuće društvo neće snositi odgovornost. Redovno održavanje vozila ključno je za obezbeđivanje pouzdane i bezbedne vožnje.
 4. Prethodna neispravnost vozila: Ako je vozilo već bilo u neispravnom stanju pre zaključenja osiguranja, pomoć neće biti pružena u vezi s tim kvarom.
 5. Nepoštovanje zaštitnih mera: Ako vozač ili putnici nisu poštovali neophodne zaštitne mere tokom vožnje, kao što su nošenje sigurnosnog pojasa ili druge propisane mere, pomoć može biti uskraćena.
 6. Sami uzrokovanje štete: Ako se utvrdi da je vozač sam kriv za nastalu štetu na vozilu, osiguravajuće društvo može odbiti pružiti pomoć.
 7. Odbijanje alko-testa: Ukoliko vozač odbije da uradi alko-test, pomoć na putu može biti uskraćena, jer je procena alkoholisanosti ključna za bezbednost vožnje.
 8. Nestručno održavanje vozila: Ako je uzrok kvara posledica nestručnog održavanja vozila, pomoć na putu neće biti pružena.
Važno je da vozači budu svesni ovih ograničenja kako bi izbegli potencijalne nesporazume i obezbedili sigurno i odgovorno putovanje.

Kome je namenjena Pomoć na putu: Vaša Sigurnost, Sigurnost Vašeg Vozila i Putnika

Kada ste ugovorili Pomoć na putu, možete računati na pružanje pomoći i asistencije kako za vas, vlasnika vozila, tako i za druge ključne učesnike. Ovaj oblik osiguranja štiti:
 1. Vlasnika osiguranog vozila: Vi ste vlasnik vozila i osnovni korisnik osiguranja. Pomoć na putu obezbeđuje vam mir i sigurnost tokom svakog putovanja.
 2. Lice koje upravlja vozilom (a nije vlasnik): Ako neko drugi upravlja vašim vozilom i dođe do nezgode, ta osoba takođe ima pravo na istu pomoć i asistenciju kao i vlasnik.
 3. Putnike u vozilu: Sigurnost vaših putnika takođe je od suštinskog značaja. Pomoć na putu pokriva sve putnike koji su se nalazili u vozilu u trenutku kada se desila nezgoda ili kvar.
Ova sveobuhvatna pokrivenost osigurava da niste sami u nezgodnom trenutku i da svi ključni učesnici dobiju potrebnu pomoć, čineći Pomoć na putu svestranim i bezbednosnim rešenjem tokom vaših putovanja.
Osiguranje